TUDOMÁNYFESZTIVÁL

A Magyar Nemzeti Múzeummal és a Bolyai Pedagógiai Alapítvánnyal együttműködve rendezzük meg 2010 óta a Tudományfesztivált a Magyar Nemzeti Múzeum kertjében. A rendezvény a tudományos ismeretterjesztés street science hagyományainak jegyében a családokat és az ifjúságot szólítja meg.

A Tudományfesztivál célja a magas színvonalú tudományos ismeretterjesztés, a magyar tudományos és technikai innováció eredményeinek széleskörű népszerűsítése, a magyar fejlesztések megismertetése az érdeklődőkkel, a tehetséggondozó törekvések felkarolása egy minden korosztály számára vonzó, ingyenes rendezvény keretében.

A rendezvény legfontosabb szakmai hatásának és sikerének azt tartjuk, hogy eredménnyel szólítjuk meg a fiatalabb generáció tagjait (tavaly több mint 3000 diák vett részt szervezett formában rendezvényünkön), és erősítjük bennük, hogy nagy horderejű problémák megoldásához hozzá lehet járulni tudományos-technikai eszközökkel, programokkal is.
2015-ben a fesztivál fővédnöke Tarlós István, Budapest főpolgármestere, kormányzati védnöke dr. Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter, a kerületi védnökök dr. Kocsis Máté, Józsefváros polgármestere és dr. Bácskai János, Ferencváros polgármestere voltak.

X. TUDOMÁNYFESZTIVÁL MISKOLC – MEGHÍVÓ OKTATÁSI INTÉZMÉNYEKNEK

VIDEÓ A JÖVŐ UTCÁJA – VIII. TUDOMÁNYFESZTIVÁLRÓL

YOURBANIST MOBILALKALMAZÁS

YOURBANIST MOBILALKALMAZÁS BEMUTATÓ VIDEÓ

VIDEÓ A VII. TUDOMÁNYFESZTIVÁLRÓL

BESZÁMOLÓ A VII. TUDOMÁNYFESZTIVÁLRÓL

BESZÁMOLÓ A VI. TUDOMÁNYFESZTIVÁLRÓL

KISFILM TEHETSÉGGONDOZÓ TEVÉKENYSÉGÜNKRŐL (OTTDK, TUDOMÁNYFESZTIVÁL, TEHETSÉGFEJLESZTŐ KLUB)

TOVÁBB A TUDOMÁNYFESZTIVÁL HONLAPJÁRA

KAPCSOLAT

TIT Kossuth Klub Egyesület
1088 Budapest, Múzeum u. 7
+36 1 338 31 66
+36 1 411 08 46
info@kossuth-klub.hu

TÉRKÉP

Click to open a larger map

SOCIAL