Nå som barna mine er eldre, finner jeg lettere å skrive i de

De fire mest vanlige støtblokker for forfattere

canada goose dunjakke ‘Jeg skal endelig skrive den boken,’ du lovet på nyttårsaften. Kanskje du hvisket det til din partner i sengen, eller brazenly trumpeted ut oppløsningen din på en fest, champagne i hånden. canada goose dunjakke

canada goose norge Uansett, hva nå? Hvordan kan du begynne å skrive den novellen eller, enda viktigere, fullføre den? canada goose norge

canada goose importør norge Når jeg går inn i 2014, er jeg på et spennende punkt i karrieren min som en romanforfatter, med en ny bok som ble publisert i april i april og en kontrakt for to. Det tok meg lang tid å kom hit. Når jeg ser tilbake, innså jeg at den største snublet til meg som karriere som romanforfatter, var hindringer jeg satte meg der selv. Blokken: Min ide for en bok er ikke bra nok canada goose importør norge

canada goose jakke Det er sannsynligvis ikke ennå. De fleste bokideer høres gal når du først uttrykker dem. Men alle bøker kan starte med en enkel idé, eller en innstilling i Canada som er frø for å dyrke en bok. Husk at du ikke kan fullføre en roman med mindre du starter en, og hver roman begynner med bare en setning. Du kan skrive din roman på to måter: 1) ved å bruke en synopsis eller 2) ved setet til buksene dine. Mens den andre metoden offisielle kan virke mer organisk, er sannheten at det å være først og fremst å skrive en synopsis, kan frigjøre og holde deg i bevegelse fremover. Skriv en enkel oppsummering av 3 nettleser på samme måte som du kan fortelle om en filmplott til en venn, som bare forteller høydepunktene og konfliktene for hvert tegn. Du vil snart se hva som fungerer og hva gjør det ikke. Fortsett å stille disse spørsmålene: Hvorfor vil en leser lese denne boken? Hennes synspunkt er det mest interessante? Hva står på spill for tegnene, og hvordan vil de løse konfliktene sine? canada goose jakke

canada goose outlet norge 2. Det er så enkelt! Oh, og en ting: Du kan ikke være god til å skrive, med mindre du faktisk øve på din skriving. Gjør du Zumba eller yoga? Invester penger eller selg eiendommer? Var du god i de tingene da du startet? Selvfølgelig ikke. Det tok timer, kanskje år, å bli dyktig. Lag 2014 året til å praktisere din skriving. Ta canada goose outlet kurs, gå til konferanser, ta en skriveferie, delta i en svart fredag ​​workshop av jevnaldrende, ansett en utviklingsredaktør eller skrive trener, eller til og med søke om lavopphold MFA-programmer. canada goose outlet norge

canada goose billig 3. Blokken: Jeg vil aldri publisere det jeg skriver canada goose billig

canada goose norge nettbutikk ekte Ja, det er sannsynligvis sant for nå. Så første ting først. Ingen uferdig roman blir publisert, så legg denne frykten for publisering ut av hodet til du faktisk fullfører romanen din. Når du fullfører boken din, så er det ikke tid til å tenke på publisering. Det er på tide å revidere det, og det betyr at noen få klarerte lesere kritiserer det. Jeg mener ikke at din mor, din mann eller din beste venn heller. Etter at du har gjort et par fabrikker, kan du bare søke en agent hvis du vil prøve en tradisjonell publiseringsavtale, eller utforske de mange selvutgivelsesalternativene. canada goose norge nettbutikk ekte

canada goose i norge 4. Blokken: Jeg har ingen ledig tid til å skrive canada goose i norge

canada goose salg Egentlig? Ser du på fjernsyn? Går du ut med venner om natten? Har du barn? Har du en jobb? Selvfølgelig har du noen eller alle disse tingene som brenner opp timene i livet ditt. Spørsmålet er dette: hvordan kan du omorganisere dine prioriteringer for å planlegge skrivetid? Når barna mine var små og jeg jobbet i løpet av dagen, fant jeg det lettest å skrive canada-goose-jakker fiksjon om natten, etter at oppvaskene var ferdig og barna var i senga. Jo, jeg savnet mye TV, og ja, jeg var sliten, men jeg hadde et lite ritual om å lage en kopp myntete og bære den oppe med en firkant med sjokolade for å få meg i gang. Nå som barna mine er eldre, finner jeg lettere å skrive i de tidlige timene, mens alle sover. Jeg gjør også det et poeng å ta minst fire intense skriveferdier, et år, lange helger der jeg virkelig kan fokusere på min skriving. (Jeg ser det så snill som å gjøre kvartalsskatter.) Du må tro at skriving er verdt din tid og forplikte den tiden til å gjøre det. Resten vil følge canada goose salg.

KAPCSOLAT

TIT Kossuth Klub Egyesület
1088 Budapest, Múzeum u. 7
+36 1 338 31 66
+36 1 411 08 46
info@kossuth-klub.hu

SOCIAL