UTAZÁS

A TIT Kossuth Klub Egyesület 1996 óta szervez tanulmányi kirándulásokat diákok, illetve szakmai-módszertani tanulmányutakat pedagógusok részére Európa természettudományos, műszaki, történeti és művészeti központjai, múzeumai és nemzeti parkjai, Unesco-világörökségi helyszínei stb. megtekintésére.

Programkínálatunk kiegészíti a tehetséggondozás és a pedagógus-továbbképzés, a tematikus tudománynapok, -hetek, illetve a TIT József Attila Szabadegyetem keretei között évtizedek óta folytatott hagyományos ismeretterjesztő és közművelődési tevékenységünket.

A tanulmányútjainkhoz az elmúlt tizenkét évben csatlakozott közel tízezer közép- és általános iskolai tanár, tanító és óvónő, önkormányzati tisztségviselő, a művelődésszervezés és az ismeretterjesztés területén dolgozó szakember, valamint négy és félezer diák többségének visszajelzése alapján programjaink élményszerűvé teszik mind a humán, mind a reál tantárgyak tantervi követelményeit.

Jelenleg a Körutazások menüpont alatt archív utak találhatók, amelyek tájékoztatásul szolgálnak és ötleteket adnak. Szívesen fogadjuk csoportok (tantestületek, iskolai osztályok, önkormányzatok, civil szervezetek, baráti körök stb.) kollektív jelentkezését, tetszőlegesen kiválasztott időpontokra. Kívánság szerint – a lehetőségek függvényében – lehetőség van a körutak módosítására, valamint egyéni igény alapján is szívesen összeállítunk programokat.


Információ:

061 338 42 95
0620 445 89 19
info@kossuth-klub.hu

KAPCSOLAT

TIT Kossuth Klub Egyesület
1088 Budapest, Múzeum u. 7
+36 1 338 31 66
+36 1 411 08 46
info@kossuth-klub.hu

TÉRKÉP

Click to open a larger map

SOCIAL